Acest site foloseste cookie–uri.

Acest site foloseste cookie–uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.

DETALII DESPRE COOKIURI

Colantarea masinii: Moda sau necesitate

Traim intr-o lume a imaginilor si a parerilor care se formeaza la prima privire de aceea trebuie sa avem grija de felul in care aratam si de felul in care arata lucrurile pe care le detinem.

Se spune ca felul in care arata o masina, felul in care este ingrijita dar si culoarea pe care o are, este o amprenta a personalitatii soferului care o conduce. Asa ca daca vrei sa aduci culoare in viata ta,noi iti aratam cum poti face acest lucru fara sa afectezi vopseaua masinii si fara sa cheltui la fel de mult ca atunci cand o vopsesti.De ce ti-ai colanta masina? Raspunsurile sunt simple!

Fie pentru ca esti pasionat de tunning sau de wrapping sau pentru ca pur si simplu te-ai saturat de zgarieturile vopselei pe care ti le lasa alti soferi „prietenosi” in parcare si vrei sa alegi o modalitate mai simpla prin care poti repara daunele.

Daca vrei sa tunezi look-ul masinii tale poti alege sa ti-o inscriptionezi cu diverse grafici, sa colantezi o parte a automobilului sau sa ti-o colantezi integral intr-o culoare sau in mai multe, pentru toate aceste aplicatii exista folii adezive speciale. Important este sa o alegi pe cea potrivita.

Te-ai plictisit de folia aplicata sau vrei sa te intorci la culoarea initiala a masinii? Poti face asta oricand deoarece foliile auto speciale nu afecteaza vopseaua originala si se pot indeparta fara a lasa vreo urma.

Vrei sa iti protejezi masina de zgarieturi si in acelasi timp sa nu renunti la culoarea originala? Noi iti oferim solutia:folii premium cast.Sunt folii profesionale, rezistente si suficiente de groase pentru a-ti proteja masina de zgarieturi. Daca aceasta se zgarie usor poti oricand sa apelezi la un specialist care ti-o poate retusa doar prin simpla folosire a unui foehn si a unei raclete. Prin aceeasi procedura se pot retusa si zgarieturile altor folii speciale pentru wrapping. Daca zgarietura este foarte adanca nu te astepta la minuni pentru ca folie nu e vopsea insa poti oricand sa ii aplici un sticker haios pe suprafata „vatamata”.

Sunt multe motive pentru care ti-ai colanta masina, tot ce trebuie sa faci este sa il gasesti pe cel care ti se potriveste si sa ne contactezi, sigur avem o folie care sa se potriveasca ideii si bugetului tau!

Comments are closed.

© Toate drepturile rezervate colantare.com,